Blog El Celler del Roser - El Celler del Roser, Restaurant

Vagi al contingut.

Menu principal

9a festa del vi de Lleida

Publicat en Festes ·
El 21/22 d'Octubre El Celler del Roser estarà a la Plaça de la Llotja participant a la oferta gastronòmica organitzada per la festa del vi de Lleida. Podreu tastar les tapes que presentem:
  • Brandada de bacallà amb oli de tòfona i crostons
  • Caragols pujant pel carrer cavallers al nostre estil
  • Carxofa farcida de bolets i foie
Apropat!!! presentem els nostres sopars especials amb caragols i farem sorteigs de sopars, no t'ho perdis.



Bacallà a la bona dona

Publicat en Receptes El Celler del Roser ·
Picarem la ceba, els alls i la pastanaga, i els barrejarem amb la farigola i el llorer. Ho posarem tot en un bol, on ficarem a més la verdura a macerar amb el bacallà a filets, tot salpebrat i cobert amb el vi i l'oli d'oliva. Al cap de 6 hores treurem la verdura i el líquid, i després ho posarem a coure al foc lent juntament amb les patates fins que quedi tot ben tendre. Sequidament ho ficarem en una safata per anar al forn, hi agregarem el bacallà i ho gratinarem amb pa ratllat.

Comentari: hi ha qui també hi afegeix unes gotes de suc de llimona o vinagre, i ho converteix d'aquesta manera en un escabetx suau.

Ingredients (per a 4 persones)
* 800 g de llom de bacallà fresc, sense pèl ni espina
*100 g de pastanaga
*1/2 Kg de patates
*1 ceba
*4 grans d'all
*Llorer
*Julivert
*1 got de vi blanc
*Farigola
*Sal i pebre
*Oli d'oliva


Bacallà amb salsa verda

Publicat en Receptes El Celler del Roser ·
Posarem en una cassola els alls i el julivert picats ben finets sense deixar que es facin massa; hi afegirem un polsim de farina, ho remenarem perquè es desfaci i tot seguit hi abocarem un cullerot de fumet de peix i el got de vi blanc. Posarem el bacallà a dins de la cassola, ho deixarem reduir a la meitad a foc lent, hi ficarem els pèsols i el bitxo, ho rectificarem de fumet si cal, tot remenant la cassola perquè es vagi lligant la salsa, i quan estigui a punt ho servirem ben calent.

Comentaris: Aquesta és una de les moltes varients de la famosa salsa verda, que és excel-lent amb qualsevol tipus de bacallà. També es comú trobar-la amb lluç.

Bon profit!!!

Ingredients (per a 4 persones)
  • 4 talls de llom de bacallà
  • 4 grans d'all
  • lulivert
  • fumet de peix
  • oli d'oliva
  • 1 got de vi blanc
  • sal i pebre
  • 100g de pèsols
  • farina
  • 1 bitxo


Següent
Copyright © 2017 El Celler del Roser

Designed by Inboundbox Política Privacitat Política Cookies
Torna al contingut | Torna al menu principal
¿Necesitas ayuda?