Sopar Maridat - El Celler del Roser, Restaurant

Vagi al contingut.

Menu principal

Sopar Maridat

Els vins seran presentats en cada plat per experts del Restaurant Celler del Roser
SOPAR

Caneló de confit d'anec gratinat amb betxamel i formatge parmesà
Bacallà a la biscaïna i patates al forn
Ambdós maridats amb la frescura del Sisquella, fruita blanca madura

Caragols a la "Llauna"
Els típics maridats amb l'Algés, potent, equilibrat i afruitat

Arròs de bolets amb trompeta de la mort
Galte de porc estofades amb permentier de patata trufad
Ambdós maridats amb el carácter del Roc Nu

POSTRE

Mousse de cobertura de xocolata amb salsa de gerds
Per un cacau intens el blanc amb cos i untuositat Roc de Foc

 
Copyright © 2017 El Celler del Roser

Designed by Inboundbox Política Privacitat Política Cookies
Torna al contingut | Torna al menu principal
¿Necesitas ayuda?